24.12

God morgooon!
 
 
Idag är det julafton, helt underbart. Egentligen har jag inte haft så mycket jukänslor, men nu, på julaftonsmorgon så bara hoppar det inom mig och jag är helt sprallig och längtar till julmaten.
 
Imorse steg jag upp före Kevin och hämtade hans julklapp, sen lade jag det mitt på golvet och kröp ner under täcket igen, dock så kunde jag inte hålla mig utan jag väckte honom och sa att tomtenissarna hade varit här och att han  måsta öppna det på direkten.
Jag fnittrade av förtjusan och Kevin skrattade åt mig, jag blev som ett litet barn fast att jag visste vad som låg i lådan och fast att presenten inte ens var till mig.. Haha!
 
Nu ska jag kika på nyhetsmorgon och sen blir det tomtegröt.
 
God jul alla läsare!
ÅBO | | Kommentera |

17.12

Hallå!

Om exakt en vecka så är det julafton, helt sjukt vad tiden går fort! I år har jag varit tidigt ute med att handla julklappar så jag har inte någon stress i kroppen nu. Däremot har jag ingen julkänsla, vädret känns som höst eller vår tycker jag.

I dag har jag i alla fall jobbat och där har vi det riktigt mysigt och juligt, bara julmusiken som fattas! Jag älskar min arbetsplats, alla klienter är så underbara och de var så glada att se mig (de som kom ihåg mig..) och all personal är helt underbar, jag trivs så himla bra där.
Ibland funderar jag på om jag skulle ha tagit ett sabbats år och jobbat där men samtidigt vill jag fortsätta studera, som tur kan jag ju hoppa in nu när jag har ledigt så får jag göra både och.

I morgon ska jag med ÅSL gruppen (Ålänska klubben i Åbo) besöka lusse och prata lite om Åbo, skolorna och ÅSL. Det ska bli roligt att komma tillbaka till skolan och kika, jag tänkte även springa upp till mina gamla lärare och säga hej!


Detta inlägg var på order av Josse -hoppas du blir glad!

ÅBO | | 2 kommentarer |

2.12

Tjenare tjenare
 
Jag tog båten hem till Åland under lillajul / första advent, mojs!
 
På fredag var jag och kikade på julgatsöppningen där DunderDansarna var med. Det känns väldigt konstigt at bara titta nu för tiden, det bara spritter i bena på mig och helst skulle jag bara vilja kasta mig in i klungan av alla dansare och hänga på men jag behärskar mig och håller sig till att klappa händer och jubla åt dem.
 
Bild från förra året
 
På lördagen var det tidigt uppstigning för då bar det iväg på lillajul marknad till Jan-Karls gården, vad är lillajul utan marknaden liksom? Träffade lite gamla bekanta, köpte dörrkrans och julgodis. innan jag for hem och julpyntade gick jag och hälsade på Josse gosse till Smakbyn också, alltid lika roligt att träffa henne! :D
 
I söndags var jag på kalas till min gudmor (Emmas mamma) så jag fick med mig lite bakverk till Åbo att bjuda Emma på, gott!
 
Hela måndagen gick åt att resa tillbaka till Åbo men hade sällskap av Linda från min klass så vi gjorde lite skolarbete.
 
 
Nu sitter jag här i Åbo, ska strax börja dra mig mot kåren och äta lite lunch innan jag ska ha mitt praktiska prov inom grundvård. Jag tror och hoppas at et komemr gå bra, jag har ju liksom jobbat med detta i två år men man ska aldrig vara för säker eftersom man lätt kan slarva och speciellt med det sterila...  Men hll tummarna! :D
ÅBO | | Kommentera |
Upp