30.9


Tjoho!
 
Idag började jag 8:30 kändes tidigt eftersom jag har sovmorgon resten av denna vecka.
Vi jobbade med grupparbeten, det är typ det enda vi gör känns det som men det är ändå kul, då lär man känna flera!
 
Sen hann jag även gå och prata med utbildningsläraren (tror hon är det) så nu har det löst sig med mina språkkurser, ett berg lättade från axlarna när hon sa att vi skulle fixa en individuell plan nästa höst när det börja gälla. Förhoppningsvis ska jag få gå en finska ny börjar kurs. Woho!
 
Bokade även båtbiljetterna för min hemfärd, skönt!
ÅBO | | Kommentera |

lite blandat

 
 
I torsdags var jag och två från min klass på Stand Up Turku. Där uppträde André Wickström, Thomas Järvheden och Magnus Helenius. Superkul! Skratta så tårarna spruta ibland. Efteråt jag gick och mötte upp några andra från klassen och så gick vi till The Monkey på maskerad party -fick ett superfint halarmärke! 
 
En annan rolig grej som hände i helgen var att Malin, Josse, Emma och jag hade gruppchatt på skype. Så kul att se och prata med alla på samma gång, trots lite krångel i början. 
 
Annars händer det inte så mycet här. Emma och jag har ätiti taco tre dagar i rad nu så hoppas vi hittar något annant i skafferiet.
 
Denna vecka har jag bara korta skoldagar, det är alltid något att hurra för. Dock önskar jag att dagarna gick fortfare för jag längtar hem till Kevin! ♥
 
 
 
 
ÅBO | | Kommentera |

det blev höst

Det var en riktigt fin och varm höstdag under veckoslutet, skördefest hemma på Åland hörde till traditionerna och det var riktigt mysigt!
 
DunderDansarna uppträde på ÅCA, duktiga dansare! Var så kul att se danser man själv har dansat och t.o.m. korrat några steg. Kunde som sagt inte stå still i alla fall. Försökte fota lite men den åländska publiken stod ju längst fram...
 
Var mest med Kevin under min hemmavistelse, förutom på fredagen då alla jobbade och jag var ensam hemma med djuren och bara chillade.
 
 
På måndagsnatten då vi skulle åka tillbaka till Åbo blev det ju världens storm med regn, åska och blixtrar, helt sjukt vilket oväder. Hela måndagen öste regnet ner och jag var helt blöt under studiebesöket till Åbolandssjukhus, som förövrigt var riktigt intressant.Tiden rusadete byt iväg så vi hann ina om till sjuksötarkläder så vi fick dra på oss läkarrockar, ingen sade emot!
ÅBO | | Kommentera |
Upp