Har du redan kommit, våren?

Hallå!
 
Solen skiner, fåglarna börjar kvittra och vindarna börjar bli varmare. Igår fick kjolen komma fram. 
Idag i skolan var deten riktigt bra dag, vi hade nämligen labb, d.v.s. praktiska övningar. Lärarna hade sagt till oss att läsa noga på teorin för idag skulle vi ge varandra injektioner!
 
Åååh vad kul det var att äntligen gå från grundvårdaktiviteter till lite mera nytt och mer spännande. Vi hade först muntlig teori och sedan fick vi dra upp sprutorna med koksalt ch sedan sticka varandra - s.c. (subcutant = under huden) i armen och i.m. (intra muskulärt = i muskeln) på yttersida av höften. Trodde att i.m. skulle göra jätteont eftersom man stciker en nål i muskeln men ick sa nicke, det enda jag kände var när nålen gick genom huden.
-Lika så med s.c. dock även vid injektionen men annars inget...Bra är väl det, nu väntar jag till april då vi ska ta blodprov på varandra.
 
Min arm och Lindas bild
ÅBO | | Kommentera |

7.2

Tjoho! Igår hade jag min första tent för våren och det kändes helt bra, tror på godkänt i alla fall.
 
Efter att jag lunchat med Bella & Martina (klasskompisar) gick jag till gamla lägenheten, den som renoveras förtillfället, och hämtade lite kläder samt en uppblåstbar madrass -> eftersom att min bror med familj skulle komma till Åbo en sväng. Jag drog hela lasset genom stan. Solen hade även kommit fram och gjorde mig helt svettig så att jag fick ta flera pauser för att vila och inte drukna innanför jackan, passade dåpå att få i mig lite D-vitamin.
 
Såhär såg det ut inne i lägenheten, badrummet finns knappt
 
På kvällen busade jag med Melizza, pusslade och sjöng, min lilla trollunge.
 
 
Idag, lördag, har jag sagt hejdå till bror med familj och sedan blev det frukost framför tv4 nyhetsmorgon.
Jag hann även läsa lite till nästa tent innan Linda kom. Vi traskade runt i centrum och kikade. Jag hittade en tröja amt fyndade ett par snygga boots för endast 10€. Fynd på hög nivå, riktigt bekväma också!
 
Innan vi gick tillbaka mot lägenheterna besökte vi Candy Town, mums! Sedan gick vi hem till Linda och plugga, åt pizza och åt vårt godis till melodifestivalen. Jag tyckte inte alls att det var bra låtar men Eric Saade och Jessica Andresson var värdiga vinnare!
 
Lindas bild
 
Nu ligger jag i sängen och tänker sova, god natt! 
ÅBO | | Kommentera |

provplugg

 
Istället för att bara läsa och läsa och bli helt kollig i huvudet blandar jag in några avsnitt av Grey's Anatomy i mitt provpluggandet.
 
Jag har blivit helt besatt av den serien sen jag flyttade till Åbo, och tur att det finns många säsonger, men snart måste jag nog se om den eller hitta en ny sjukhusserie för jag börjar komma ikapp. Nu kikar jag på säsong 9 och säsong 11 är under produktion...
ÅBO | | Kommentera |
Upp