gamla godingar

Lyssnar igenom min spellistor på spotify. Några guldfynd hittar jag som jag tänkte dela med mig av:
 
Lady Gaga - Speechless 
 
Jennifer Hudson - One night only 
 
Neon Trees - Animal 
 
 David Guetta ft Sia - Titanium
 
Cryind day care choir - July 
 
Lupe Fiasco - The show goes on 
 
Rihanna - Man down 
Film & Musik, ÅBO | | Kommentera |

28.11

Moikka! Just nu sitter jag på Amorella påväg hem till finaste Åland för att fira lilla jul. 
 
Igår var det en ganska bra dag i skolan. Först hade vi feedback tillfälle om anatomin & fysiologin, vi fick ut vra prov och sen gick vi igenom det. Som tur är jag en av de 30% som blev godkända i provet från klassen men gick ändå för att se mina poäng... Vi har för övrigt världens bästa anatomi lärare, Ritva! 
 
Lektion nummer två varade i 4,5 timmar samt lite lunch emellan. Först gick det bra och var någorlunda intressant men sen delade hon ut litepappersom vi skulle fylla, på FINSKA! Och när jag frågade om det fanns på svenska sa hon nej och att hon inte hade resurser att översätta dem, då blev jag arg kan jag säga. För det första så går jag i en finsk skola som har svenska som första språk, sen såtyckte jag att läraren svarade så drygt "jag har inte resurser till att översätta" fast att hon nyss hade stått inför klassen och sagt att det var lätt finska ? Vadå dubbelmoral... Jag bryr mig väl inte om om det är lätt eller svår finska, kan jag inte språket så spelar det ju ingen roll! Gick sedan runt i skolan för att leta upp någon lärare som kunde hjälpa mig men nä, hitade sen svenska läraren somskickade mig till utbildnings enheten där jag släppte lös alla mina känslor.
 
Nu ska det bli skönt att få komma bort från skolan, blir så besviken när Novia marknadsför som en svenskspråkig skolan och sedan få man litteratur och papper på finska, hoppas det blir bättre nu när jag sa till i alla fall!
ÅBO | | En kommentar |

26.11

Tjenare!
 
Idag var det endast en låång föreläsning, 3 timmar och det var intressant till en början, sen löste jag suduko via telefonen för att få tiden att gå...
 
Efter lunchen mötte jag upp Jonna som jag skrev min förra parrapport med men vi blev underkända för att vi inte hade förljt skrivanvisningarna (som vi inte ens hade lärt oss då vi skrev denna rapport...) Vi fixade upp den och sedan fixade jag lite andra arbeten som skulle lämnas in. Nu är det gjort i alla fall, även den 10 sidiga vetenskapliga rapporten blev inlämnad, skönt!
 
Cyklade hem och övade på några danser som jag ska lära ut på fredag. Det ska bli en överraskning för en kompis-kompis så det ska bli spännande. Nu ska jag dock ta det lite lungt och sticka lite innan Kevin loggar in på skype och pratar lite med mig.
 
Snart är det helg och lilla jul, myyyys! :D 
ÅBO | | Kommentera |
Upp